PAVEAZĂ CU ROSSO CHERRY

PAVEAZĂ CU ROSSO CHERRY

… PENTRU MAI MULTĂ CĂLDURĂ ȘI ARMONIE

 

Nuanțele roșiatice de marmură sunt deosebite și căutate în întreaga lume pentru rolul lor de a oferi o atmosferă caldă și calmă spațiilor în care este folosită. Unul dintre cele mai cunoscute modele de marmură în nuanțe roșiatice este Cherry Levanto, cunoscută și sub numele de Rosso Levanto. Este o marmură originară din Turcia pe care o găsiți pe stoc și în showroom-urile Mesta și pe care vi-o recomandăm.

Modelul Cherry Levanto are predominante nuanțe roșcate combinate cu striații albe, maronii, negre și vișinii. Este ideală pentru livinguri, holuri, recepții, săli de mese ori saloane însă poate fi folosită practic în orice fel de spațiu în care designerul sau proprietarul dorește căldură și armonie.

Acest tip de marmură poate fi folosit și în exterior, în spații pentru terase sau chiar pentru margini de bazine, fântâni arteziene ori piscine. Se recomandă folosirea ei chiar și pe pereți interiori sau exteriori fiind un model prietenos și primitor dar și nepretențios.

Dacă doriți să redecorați și să reamenajați un spațiu unde derulați diverse activități de zi și ați avut până în prezent podele și pereți în nuanțe răcoroase precum alb, bleau sau verde închis vă recomandăm această schimbare radicală de ton pentru a aduce mai multă culoare și mai multă căldură în viața dvs. de zi cu zi.

Vă invităm atât în showroom-urile Mesta cât și în galeria de produse prezentă pe site-ul nostru pentru a vizualiza diferite modele speciale de marmură pe care le veți găsi disponibile la prețuri avantajoase

Share post:

Leave A Comment

Your email is safe with us.