PERSONALITATE ȘI MISTER ÎN GRANITUL TAN BROWN

PERSONALITATE ȘI MISTER ÎN GRANITUL TAN BROWN

Orice model de granit presupune o selecție atentă în vederea folosirii întrucât reprezintă o investiție pe termen lung datorită durității și rezistenței în timp a pietrei de granit.
Granitul Tan Brown Granit este un model foarte dur și cu nuanțe maronii închise, originar din India. Fundalul acestui granit este de culoare brun închis, cu cristale de ciocolatii în nuanțe puternice.
Acest model interesant de granit provine din statul indian Telangana, de unde provine și denumirea sa. Această piatră exotică și sofisticată este ideală pentru utilizarea în casă și birou dar și pe terasele cu vegetați și ambient pentru destindere și relaxare.
Tan Brown Granit este una dintre opțiunile preferate pentru a face blaturi de bucătărie, gresie pentru peretele din baie, gresie pentru bucătărie și podele. Nuanțele sale maronii cu umbre și pete ciocolatii oferă mister și o personalitate puternică încăperii în care este folosit și expus vederii.
Utilizarea principală a granitului Tan Brown rămâne totuși cea pentru blaturile de bucătărie. Nuanțele sale îl fac mai greu de murdărit și ușor de întreținut prin simpla spălare ușoară cu o cârpă umedă.
Acest tip de granit este disponibil în depozitele noastre dar și în showroom-urile Mesta unde vă puteți lămuri mai ușor asupra aspectului său deosebit prin nuanțele puternice și vibrante care îl deosebesc de alte modele de piatră de granit.

Share post:

Leave A Comment

Your email is safe with us.