BUCURĂ-TE DE MAI MULT VERDE!

BUCURĂ-TE DE MAI MULT VERDE!

 

Vă invităm cu încredere să pătrundeți într-o lume de poveste a bunului gust și a modelelor de marmură care fascinează milioane de oameni și pe care aveți ocazia să le descoperiți în showroom-urile Mesta din Constanța și București.

Printre numeroasele modele expuse veți găsi și celebra marmură verde de India – Green India, foarte apreciată la nivel mondial datorită nuanței neutre și relaxante de verde mat. Aceasta este o piatră serpentină și datorită rezistenței și durității sale, marmura verde beneficiază de o lustruire și lucire minunată.

India Green este o culoare verde profundă, cu nuanțe mai întunecate și caracteristici de lumină tipică rocilor metamorfice. Această piatră natuală este deosebit de bună pentru exterior – aplicații interioare de perete și podea, blaturi, mozaic, fântâni, piscine și pereți dar și alte proiecte de design. Acestă piatră naturală se găsește pe piața mondială sub mai multe denumiri și modele precum Verde India, marmura verde de flori, marmura verde fină, marmura fine green, marmura Rajasthan verde, marmura indian verde, etc.

mesta marmura verde

Vă invităm atât în showroom-urile Mesta cât și în galeria de produse prezentă pe site-ul nostru pentru a vizualiza diferite modele speciale de marmură pe care le veți găsi disponibile la prețuri avantjoase

Share post:

Leave A Comment

Your email is safe with us.