ȘEZI BLÂND ȘI FOLOSEȘTE TRAVERTINUL

ȘEZI BLÂND ȘI FOLOSEȘTE TRAVERTINUL

Îndemnul nostru nu este unul pur întâmplător. Este strâns legat de șederea confortabilă într-o încăpere cu pardoseală din travertin, această piatră care combină perfect duritatea cu esența primitoare și călduroasă a pietrei naturale.
Aceste plăci sunt dure și rezistente. Dar, ca și alte plăci din calcar, cele din travertin sunt destul de predispuse la zgârieturi și ciobit. De asemenea, ele sunt destul de grele datorită densității travertinului. Spre exemplu, o placă 12 x 12 poate cântări în jur de 2,5 kg. Plăcile de travertin de înaltă calitate sunt importate din Turcia, o zonă cu tradiție în exploatarea și exportarea la scară largă a produselor din acest material.
Unul dintre finisajele cele mai des întâlnite ale plăcilor de travertin este cel cioplit, cu aspect natural și sobru de piatră extrasă și prelucrată brut, nelustruită. Travertinul este oarecum similar cu starea inițială a pietrelor ceea ce îi oferă autenticitate și utilitate în ansambluri rustice. Atunci când sunt lustruite, plăcile tind să-și piardă atracția naturală și pot să arate diferit de așteptările din imagini.
Există mai multe lucruri de luat în considerare atunci când intenționați să folosiți pavele și plăci travertin. Acestea sunt și motivele pentru care unii utilizatori caută atent modele. Din fericire, există opțiuni excelente pe care le puteți alege și de care vă puteți bucura iar Showroom-urile Mesta vă așteaptă să studiați modelele și să verificați toate aspectele la fața locului înainte de a lua o decizie de achiziționare

Share post:

Leave A Comment

Your email is safe with us.