Încearcă nuanțele puternice Emprador Dark

Încearcă nuanțele puternice Emprador Dark

Așa cum sugerează și numele – Emprador Dark – ce provine din spaniolă (emperador – împărat) și engleză (dark – întunecat, închis), modelul de marmură este unul special și integru, cu nuanțe puternice și închise la culoare.

Emperador Dark este o marmură brună importată din Turcia pe care Mesta vi-o pune la dispoziție în showroom-urile din România și care vă va atrage cu siguranță atenția prin înfățișarea deosebită, cu aspect spongios și dens și cu nuanțe puternice, închise.

Prelucrată în blocuri, plăci sau dale, marmura Emprador Dark este adesea folosită în saloane selecte pentru întruniri restrânse ori în unități dedicate unor activități și evenimente de divertisment, artistice sau cu semnificații puternice și tradiție. Este ideală și pentru realizarea de blaturi și bare interioare, plăci de pereți și suporturi de flori ori alte proiecte de design.

Emprador Dark este ușor de întreținut datorită nuanțelor închise și este preferata reședințelor în care au loc evenimente și întruniri discrete. Textura este precum aspectul, ușor rigidă și densă ceea ce face ca acest model să fie unul premium pentru podele și pardoseli cu plintă.

Modelul este cunoscut de asemenea sub denumirile: Emperador, Emperador turcesc, Emprador Marmură, Emperador Dark, Dark Emperador, Emprador Dark Marmură, Turcia Emprador, Emprador Dark Marmor.

Vă invităm atât în showroom-urile Mesta cât și în galeria de produse prezentă pe site-ul nostru pentru a vizualiza diferite modele speciale de marmură pe care le veți găsi disponibile la prețuri avantajoase.

Share post:

Leave A Comment

Your email is safe with us.